EmailTwitterFacebookLinkedIn


Selectieprocedure

Voor ons zijn persoonlijkheid en betrokkenheid belangrijker dan opleiding en ervaring. Tijdens de eerste selectie kijken wij naar jou als mens en of jij bij onze organisatie past. Dit gebeurt op verschillende manieren, die je hieronder beschreven ziet. De selectie wordt gedaan door diverse toekomstige collega's. Zij kijken graag met open blik naar je, dus houd er rekening mee dat niet iedereen jouw brief of CV leest.


Ben je door de eerste selectie? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we in op de inhoud van de functie, op onze organisatie en op de invulling van jouw rol.


Speeddates

Tijdens de speeddates draait alles om een eerste indruk. In een korte tijd maken jij en je medekandidaten kennis met meerdere medewerkers van onze organisatie. In rondes van tien minuten worden er tal van vragen aan je gesteld.

We nemen maximaal 2 uur de tijd voor de speeddates.

Collegetour

Pak het podium! Je krijgt van ons de ruimte om met een pitch van vijf minuten te laten zien wie jij bent. Neem je ons mee in je werkervaring, je hobby’s of je privéleven? Dat is helemaal aan jou!

Na je pitch stellen wij nog enkele vragen. Hierna mag jij je vragen stellen.

We nemen ongeveer 30 minuten de tijd voor de collegetour.

Escaperoom

Wij hebben een eigen escaperoom!. 

In de escaperoom voer je samen met maximaal acht medekandidaten opdrachten uit om te ontsnappen. We kijken niet naar hoe snel je deze uitvoert, maar wel hoe je dit doet.

We nemen ongeveer een uur de tijd voor de escaperoom.

Presentatie

Wij leggen jou een opdracht of casus voor en je krijgt een half uur de tijd om een presentatie van 10 minuten voor te bereiden. Deze opdracht doe je alleen of met een team. Na de presentatie nemen wij 10 minuten de tijd om jou vragen te stellen. Hierna mag jij vragen aan ons stellen.

We nemen hier ongeveer een uur de tijd voor.