EmailTwitterFacebookLinkedIn


Stage


Wil jij bij de bij de leukste gemeente van Noord-Holland stagelopen? Grijp dan nu je kans! Doen!

 

Een stage bij de gemeente Alkmaar is leerzaam, uitdagend én divers. Er wordt gewerkt in een flexibele werkomgeving waar we veel aandacht besteden aan jouw (persoonlijke) ontwikkeling en interesses. Je krijgt een grote mate van eigen verantwoordelijkheid, waarbij je jouw talenten kunt inzetten en echt iets betekent voor je omgeving. Binnen de gemeente Alkmaar zijn er mogelijkheden binnen diverse vakterreinen. Voor MBO, HBO én WO studenten. 
Stagebureau voor en door stagiaires

Omdat wij als organisatie willen blijven leren en eigen verantwoordelijkheid bij ons voorop staat, hebben we een stagebureau dat volledig wordt gerund door stagiaires. Zij zorgen er voor dat er altijd uitdagende stageopdrachten zijn en vinden de juiste student voor de juiste opdracht!


Sollicitatieproces voor een stage

Heb je een super goed idee voor een opdracht? Of wil je graag bij ons stage lopen en weet je nog geen stageopdracht? Solliciteer dan direct op een van de stageopdrachten. Kun je jouw idee daar niet kwijt? Overtuig ons dan via de open sollicitatie. Doen! 

Nadat je gesolliciteerd hebt nemen we zo snel mogelijk contact met je op.  Als we het idee hebben dat er een match is, nodig we je uit. Vanaf dan regel je alles met ons stagebureau.