EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

Team Alkmaar

 

Wij zijn Team Alkmaar. Dagelijks spelen wij in op de vragen van onze inwoners, de bedrijven en uit de stad. Wij zijn er om mee te denken en vooral om mee te doen. Ons werk is dynamisch en innovatief, daarom blijven wij leren en ons ontwikkelen. Wij nemen verantwoordelijkheid en geven vertrouwen.  Dit doen wij samen met een bonte mix aan collega’s, want dan bereik je meer dan alleen.

 

Een idee? Doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo werken wij

 

Door te luisteren met aandacht, communiceren wij helder en zijn wij duidelijk naar onze inwoners en ondernemers. We houden het eenvoudig maar bekijken uitdagingen wel vanuit verschillende invalshoeken. Wij zijn oplossingsgericht in denken en doen. Samen lossen wij het op. Door betrokken te zijn bij onze inwoners en ondernemers weten wij wat er speelt. Zo leveren wij een actieve bijdrage waar wij trots op zijn. Wij staan voor wat we zeggen en komen afspraken na. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en handelen integer, dat maakt ons betrouwbaar.

 

Leren en ontwikkelen

Wij werken met mogelijkheden en kansen. Je bent verantwoordelijk voor het werk dat je doet en jij zorgt het dat klaar is. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat je weleens iets anders wilt. Je wilt bijvoorbeeld eens kennismaken met een ander werkgebied of je inzetten voor een opdracht die je normaal tijdens je werkzaamheden niet krijgt. Dan denken wij mee en zorgen dat het mogelijk is. Heb je een idee? Dan ga je dat doen.

Wij hebben onze eigen leeromgeving in huis: My Learning Factory. Bij My Learning Factory worden veel trainingen en inspiratiesessies aangeboden, die zorgen dat jij bij blijft. Deze onderdelen zijn niet alleen vakinhoudelijk. We zorgen ook dat jij er persoonlijk iets aan hebt.

Je eigen arbeidsvoorwaarden

We begrijpen dat arbeidsvoorwaarden belangrijk zijn. Daarom zijn ze goed geregeld. Naast het salaris kennen wij een Individueel Keuze Budget (IKB). Hiermee maak jij je eigen arbeidsvoorwaarden. Kies je voor extra vakantiegeld? Of geef je de voorkeur aan extra vakantiedagen? Maandelijks je reiskosten uitbetaald, of liever één keer per jaar? (Bijna) Alles is mogelijk. 

Bereikbaarheid

Wij zijn goed bereikbaar. Het stadskantoor ligt midden in de stad en je bent er binnen vijf minuten lopen vanaf het station. Vanaf station Alkmaar kun je alle kanten op. Maar je hoeft niet iedere dag naar kantoor te reizen. Bij ons kun je tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Met een telefoon en device van de gemeente kun je thuis of onderweg ook aan de slag en ben je bereikbaar.