EmailTwitterFacebookLinkedIn

Een idee? Doen!

Wij zijn trots op onze stad, onze inwoners en onze ondernemers. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij je met hen verbonden voelt. Zodat je weet waarom en voor wie je het doet. 

Voor ons zijn persoonlijkheid en betrokkenheid belangrijker dan opleiding en ervaring. Het gaat om initiatief en actie. Een idee? Doen!

 

 

 

 

Projectleider Aardgasvrij Alkmaar

Onze stad is 24/7 in beweging. Er is altijd wel wat aan de hand. Van diverse ontwikkelingen tot uiteenlopende projecten en programma’s als het Duurzaamheidsprogramma 2020-2024 en de Transitievisie warmte.

Tof, vertel me meer;

Als gemeente anticiperen we op de vragen uit de maatschappij en werken wij flexibel en pragmatisch in teams. Daarbij zijn we altijd op zoek naar mensen met persoonlijkheid en daadkracht. Energieke teamspelers met eigen ideeën, die willen aanpakken en leren. Die op zoek zijn naar vrijheid én niet bang zijn voor verantwoordelijkheid. Die bij een project betrokken willen zijn, samen met een bonte mix aan collega’s. Daarbij geldt dat persoonlijkheid en betrokkenheid zwaarder wegen dan opleiding en ervaring.

Interessant, wat kan ik verwachten?

Als projectleider Alkmaar Aardgasvrij bij de vakgroep Duurzaam ben je contactpersoon voor alle samenwerkingspartijen die uitvoering geven aan het aardgasvrij maken van wijken. Je overlegt met andere organisaties zoals woningcorporaties, nutsbedrijven, gemeenten, provincie, Rijk en VNG. Vanuit deze rol stel je ook een uitvoeringsprogramma op uit de transitievisie warmte. Je bent het aanspreekpunt die de overall-controle heeft en je bent de verbinder tussen alle betrokken partijen. Daarnaast heb je een rol in het opbouwen van een kennisdelingsplatform (online en ontmoeting) voor alle stakeholders in de warmte- en energietransitie. Team Alkmaar zoekt mensen die weten dat je samen meer bereikt dan alleen.

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bijvoorbeeld leeftijd, geslacht, geaardheid of geloofsovertuiging hoeven geen drempel te zijn om te reageren op deze vacature. Je bent welkom en we horen graag van je.

Nieuwsgierig geworden?

Laat van je horen! We leren je graag kennen.

Meer weten?

Interne procedure

Externe procedure

Over de selectieprocedure

Wil je meer weten over onze selectieprocedure?