EmailTwitterFacebookLinkedIn

Een idee? Doen!

Wij zijn trots op onze stad, onze inwoners en onze ondernemers. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij je met hen verbonden voelt. Zodat je weet waarom en voor wie je het doet. 

Voor ons zijn persoonlijkheid en betrokkenheid belangrijker dan opleiding en ervaring. Het gaat om initiatief en actie. Een idee? Doen!

 

 

 

 

Aanbestedingsjurist

Jij weet alles over juridische vraagstukken op het gebied van inkoop en aanbesteden en bent gericht op jouw eigen toekomst. Deze vacature biedt jou alle mogelijkheid je verder te ontwikkelen in diverse richtingen.

Over de functie

Onze huidige aanbestedingsjurist is door een samenwerking tussen onze netwerkorganisatie regio Alkmaar en een advocatenkantoor doorgegroeid tot advocate. Zij laat een mooie positie achter, waarin veel mogelijk is.

Als aanbestedingsjurist adviseer jij jouw collega’s binnen de regio Alkmaar over de juridische mogelijkheden en beperkingen. Je houdt zicht op het eindresultaat en de adviezen die jij geeft zijn dan ook doelmatig. Je werkt voor het sociaal domein en begeleidt zelf de inkooptrajecten. Binnen deze vacature hebben we ruimte om met de inhoud te spelen. Afhankelijk van jouw wensen is het mogelijk om ook contractmanagement uit te voeren voor vervoer en hulpmiddelen en wanneer jij ambities hebt binnen de advocatuur, is zelfs dat een mogelijkheid.

Kortom;

  • Jij denkt mee met vraagstukken en geeft gevraagd en ongevraagd advies
  • Weet werkzaamheden goed af te bakenen en bewaakt waar nodig grenzen
  • Jij hebt verschillende ontwikkelmogelijkheden

Dit ben jij;

Jij hebt een ondernemende instelling en bent een teamplayer die graag kennis deelt. Je bent geen zwart-wit kijker, maar zoekt de balans tussen klantwensen en wetgeving. Je bent in staat om het overzicht te bewaren over de inkooptrajecten en lopende adviezen en speelt hier proactief op in.

Daarnaast;

  • Beschik jij over een WO-diploma rechtsgeleerdheid
  • Aanvullende vakken of opleidingen op het gebied van aanbestedings- en/of contractrecht zijn mooi meegenomen, maar geen eis
  • Je hebt jouw eigen ontwikkeling hoog in het vaandel staan en bent bereid benodigde trainingen/opleidingen te volgen.  

Beschik je nog niet over de opleiding aanbestedingsrecht, dan nodigen we je toch uit te solliciteren. Naast doorgroeimogelijkheden voor ervaren krachten, bieden we ook een opleidingsprogramma waarin jij lerend werkt en werkend leert.

Over het team

De netwerkorganisatie regio Alkmaar, waaronder verschillende gemeenten vallen, koopt gezamenlijk jeugdhulp, WMO-begeleiding, beschermd wonen en vervoer & hulpmiddelen in.

De afgelopen jaren is met succes gewerkt aan de opbouw van een nieuw, actief, gemotiveerd en professioneel team dat middels inkoop en contractmanagement bijdraagt aan het realiseren van doelen. Collegialiteit en plezierig met elkaar samenwerken in onze organisatie vinden wij erg belangrijk. Vanuit inkoop dragen we bij aan efficiënte bedrijfsvoering en ondersteunen we de gemeentelijke organisatie om nog beter ‘in control’ te zijn. We werken hybride

Word jij onze nieuwe, ambitieuze aanbestedingsjurist?

De vacature wordt tegelijk intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 

Meer weten?

Interne procedure

Externe procedure

Over de selectieprocedure

Wil je meer weten over onze selectieprocedure?